Drob din pate de ficat 

Drob cu ficat de pui
Drob

2 cutii mici sau una mare de pate de ficat (140 g x2)
3 oua crude + 2 oua fierte tari
6 linguri rase de orez
ceapa verde, ceapa uscata,
sare,piper,patrunjel tocat

Se prajesete ceapa marunt taiata, apoi frunzele verzi de ceapa. Se firbe orezul in
300 g apa. Se amesteca intr-un castron: pateul, ceapa, patrunjelul, orezul,sare, piper,
3 galbenusuri + 1 ½ albusuri si se amesteca. Se unge tava de chec cu unt, se pune hartie pe fundul tavii si putin pe lateral. Se unge hartia cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune ½ compozitie, se pun 2 oua fierte tari taiate in doua jumatati si puse cap in cap si apoi restul de compozitie. Se bate restul de albus si se unge cu el
deasupra. Se da la cuptor pe gratar, jos, 20 min., apoi direct pe fundul cuptorului 20-25 min., la foc potrivit. Apoi inca 15 min. sa se rumeneasca usor deasupra.